Όροι Χρήσης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ουδεμία εγγύηση μπορούμε να παράσχουμε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυόμαστε την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους. Σε περίπτωση που λάβουμε παραγγελία σε είδος που έχει εξαντληθεί, οφείλουμε να ενημερώσουμε τον πελάτη για τυχόν ακύρωση ή τροποποίηση.

Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με :

-με αντικαταβολή (+3€)

-με πληρωμή στο κατάστημα

-με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς : 6784-116570-17

Εθνική Τράπεζα : 397/792790-80

Alpha Bank : 301002101099460

-μέσω PAYPAL

 

Τρόποι αποστολής

Οι παραγγελίες στέλνονται με Courier άμεσα. Στα ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για οποιαδήποτε άλλη παραγγελία επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 6€+τέλη αντικαταβολής σε περίπτωση που έχετε επιλέξει πληρωμή με αυτόν τον τρόπο.


Επιστροφή Προϊόντων


Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με επιβάρυνση του κόστους.

Σε περίπτωση λάθος παραγγελίας που έχετε κάνει σας επιστρέφουμε ολόκληρο το κόστος αγοράς ΑΜΕΣΑ.


Σας γνωστοποιούμε παρακάτω τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σκοπός τους είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και η ενημέρωση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Οι όροι αυτοί αποτελούν την πολιτική του ‘MOMMYSHUG-Nikolaou’’ και προχωρώντας σε κάποια αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, σημαίνει πως αυτόματα τους αποδέχεστε ανεπιφύλακτα. Οι όροι αυτοί ενδέχεται να τροποποιηθούν, η τροποποίηση όμως δεν θα επηρεάζει παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους οφείλει να απόσχει από την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών πριν, μετά και κατά την διάρκεια πρόσβασης στην ιστοσελίδα μας.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ


Κατά την ολοκλήρωση μίας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, επώνυμο, email, διευθυνση αποστολής παραγγελίας και τηλέφωνο επικοινωνίας) , για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας. Τα προσωπικά δεδομένα που συμπληρώνετε οπουδήποτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, επικοινωνίας και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.babycare-nikolaou.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.babycare-nikolaou.gr  διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
 
Ηλεκτρονικές Πληρωμές/Κουπόνια Serial Number: GLOB9856EPC89582FD301523
Λογισμικό Διαχείρισης Λιανικής Serial Number: LDL9856EPC89582FD
Eshop Serial Number: ESHGL9856EPC89582FD

FaLang translation system by Faboba

Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }